Skins

Såg nyss klart på del 9 och 10 av skins. Chris dör :( fyfan det sög ju ganska mycket. Dom slutade skolan fick sina slutbetyg och skulle iväg från varandra till andra nya ställen, det var begravning för Chris och Jal som var Chris flickvän som var gravid med hans barn gjorde abort, hans pappa dök upp och sa att dom inte fick komma på hans begravning för att dom var knarkare. Tony och  Sid stal kistan för att dom inte fick komma, Michelle och Jal blev sura så dom lämnade tillbaka den. Men dom dök upp ändå eftersom Chris var deras bästa vän och alla gillade han.

Skins är en brittisk tv-serie från 2007. Serien handlar om ett gäng tonåringar i Bristol och deras vardagsliv, vilket involverar allt från droger och sex till vänskap och relationer. Skins premiärvisades den 25 januari 2007 i England och i Sverige den 6 september i Kanal 5 samma år. Andra säsongen av Skins visas på kanal E4 i Storbritannien under 2008 och i Sverige 4 januari 2009.






Puuss

090228

Hmm, jag sitter och väntar på att skins ska ladda klart så jag kan se vad som händer med Chris som i förra avsnittet skulle opereras för nånting som han bror dog av. :O Han får fan inte dö, han är ju lätt bäst :D. haha.
Jag och min "syster" Vendela sitter och pratar om att vi längtar som fan till sommarn. Och guuud vad jag längtar tycker att det har varit vinter så jävla länge nu asså, försvinn snö nuuu.

Anyway min dag började med att jag vaknade vid typ 12.30 eller nåt och jag höll på att frysa ihjäl det kändes typ som om det var minusgrader på mitt rum, sen kom min syster och frågade om jag skulle följa med på handlarn och handla, så jag följde med och köpte en cola, jordnötsringar och en chokladkaka jag är tjockis idag. haha så nu sitter jag och lyssnar på Prince för tillfället men även andra låtar som alla som inte dansar är våltäktsmän, haha :P


puusss

Lov och Prince

Jaa äntligen är det lov, fyfan vad skönt det ska bli. :D
Var på Barista idag med Tina,Carro,Malin,Line och Felicia. Vi satt där från typ 15.00 till tyyp 16.25 sen bar det av till Pleasure, inte säker på om det stavas så, men iallafall eftersom Felicia skulle pierca läppen, men istället så blev det tungan, vi andra stog glatt och kollade på såg lite kul ut, och nu blev jag värsta pepp på att göra detsamma, får se om mina föräldrar går med på det.... Skulle inte tro det dock. Kom hem vid typ 18.45 då det blev mat för min del, kollade igenom filmkanalerna och såg att det var Purple Rain, och för er som inte vet vad det är för film så är det en film som handlar om Prince, som ni måste ha hört. Det är rätt bra, så jag började fundera på ifall han fortfarande håller på, hitta nån bilder från 2007 när han hade en konsert så jag kan ju tycka att han borde hålla på fortfarande, och om han kommer till Sverige så ska jag lätt dit. Så grymt synd att man inte var född tidigare så man kunde ha fått sett han live när han var ung, han var faktiskt liiite snygg ju.Så nu sitter jag och lyssnar på han.Och förövrigt så är jag så grymt trött så det ska bli grymt skönt att få sova hur länge som helst i typ 1 och en halv vecka.
Nej nu ska jag nog ta och sova..


Prince - Lets go crazy live 1983
 




puuusss

090227

Skola nu, Evelinn sitter och petar på mig. haha vi har matte men just nu är det rast, så om 15 minuter har jag omprov på det prov som vi hade i fredags men som jag var för dålig för att klara. Så som sagt jag hatar matte antagligen för att jag har svårt för det och det är jobbigt. Nu kom Carro springandes och nu sprang hon iväg igen haha, hon ska typ ivög och köpa sig en macka, haha. Sen är det luch då blir det en lite tripp på stan, sen är det webbdesign. Sen blir det fika på Barista med brudsen :D. Sen är det loooooooooov :D äntligen typ så jag börjar igen på onsdag vecka 11. så grymt skönt, min moster fyller år nästa helg så då ska vi till hon och äta tårta.
Jag sydde förövrigt imorse innan jag gick till bussen (:.


 


Puusss

(:

Hej igeen då,

Jag har märkt att jag har börjat blogga varje dag och typ 2 gånger om dagen. hmm haha. Men ialla fall, hade naturkunskap sista lektionen som jag drog tidigare ifrån eftersom vi satt och kollade på nån film som gick över på rasten så den fick vi typ 30 minuter senare och jag tyckte det var onödigt att gå tillbaka efter 30 minuter och ha en lektion i 15 minuter eftersom jag får sluta 45 minuter tidigare än alla andra för att hinna med min buss så att jag inte ska komma hem typ klockan 6. Jag och Carro satt och diskuterade lite saker på bussen hem. Oj nu ringer klockan nu ska jag ner och kolla till min kladdkaka.


puuuss

090226

Har precis haft engelska prov nu, tror nog att det gick bra. Och förövrigt så fick jag nästan damp på han som körde min buss, eller aa den första bussen jag åkte med, det börjar med att det är en som ska ladda sitt busskort, han tar 5 år på sig, sen när vi är typ i älandsbro så är det en jävla lastbil som segar som fan framför och han kan ju inte köra om nejnej, sen när bussen nästan är i härnösand så är det en vägplog som segar, efter det när bussen kör in vid coop så är det en jävla traktor och då va klockan 07.33 och min buss går 07.35 och då var det forfarande en bit kvar till jag egentligen brukar kliva av men jag var tvungen att kliva av tidigare för att hinna och gissa vad som hände sen? jo självklart så var ju sundsvallsbussen typ 10-15 minuter sen så jag fick stå där i snön. Sen var det as mycket folk på bussen, men som tur va så åkte johanna med bussen så jag kunde sitta brevid hon. Och det slutade med att jag och Carro kom 15 minuter försent till provet. Så nu sitter jag och kollar på eftersnack där Älsklings Mandylon är med och spelar en ny låt. Dom är med i en tävlingen eftersnack melodi grand prix som består av 8 bidrag och priset är att spela på P&L. Och låten var as bra som Mandylons alltid är (:. haha nu sk jag lyssna på den igen :D.

Mandylon - Mother
 

Pussss

Ångest

Jag börjar få lite ångest nu över att jag inte har pluggat nånting inför provet i morgon, och istället kollat på Patrik 1.5.
Vilket faktiskt va en rätt okej film, lite dryg bara men okej. Och nu kanske jag ska dra ner till borlänge i sommar på P&L inte säker på om jag har råd med det, vilket suger eftersom det är Mötley crües enda spelning i Sverige. Såå jag får se om jag kan fixa ihop typ 1500 till camping och biljett, (:
Nej men nu ska jag nog tvätta bort mitt smink och göra mig klart för att sova, fast innan ska jag nog plugga lite engelska så jag inte failar som fan imorgon..

Puusss


Webbdesign

Nu är det webbdesign som gäller i 3 timmar. det är lite kul faktiskt men lite jobbigt och göra ibland faktiskt.
På lunchen var jag,tina och carro in på stan och skulle äta, slutade med att vi åt på kebab city iallfall (:.
Och nu ska vi fixa loggan i dreamweaver på våran fina hemsida:D ehehe
Jag har ingen lust att anstränga mig med det här nu :(:(..



pussss

090225

Sitter på skolan nu och ska ha svenska, bilden i fokus. Vi har redovisning veckan efter lovet och jag har inte ens börjat skriva om den där Gunnel Oldenmark. haha jag är trött, och jag tycker det är kul och mobba Carro för att hon har träningvärk från gympan igår, vi hade gym, men jag var inte med eftersom jag typ hade ont i halsen. Så det var liiite kul. Sen så skrämde vi ju Jonathan också och det var verkligen as kul hahaha. Nä men nu ska jag nog börja skriva så att inte Cecilia dödar mig. :o

Och btw idag är det 3 månader tills jag fyller år (:



puuuss

090224

Hej,

Känns som om jag nyss kom hem från skolan, vilket var en timme sen ungefär haha. Ig på matteprovet fick jag också, jag är så duktig i matte förstår ni, hahah jag har inte fått godkänt på ett matteprov sen typ 7.an, förutom dom två sista i 9.an provet innan jul hjälpte min lärare mig med lite grann, sen fick jag ett lättare i slutet. haha så det blir omprov på fredag jippiii, not. Engelska prov har jag på torsdag också såå måste plugga gärnet nu asså. jag kommer dö :O. Återkommer nog senaree.







hejhopp nu ska jag plugga..

puuuss

090223

Hallåå,

Tänkte egentligen blogga när jag kom hem från skolan men jag orkade aldrig gå upp med datorn och fixa det. Så nu sitter jag här och ska skriva nåntting (:.
well dagen började med att jag och min syster gick liiite sent till bussen(eftersom att hon jämt är så seeg). Vi kom till busshållplatsen typ samtidigt som bussen kom dit så vi hann ju med den iallafall :). Kommer till skolan och internet på hela skolan har lagt av, lagomt surt och jag som behövde ladda ner nya VLC så jag kan börja med min trailer. Så jag, Tina och Carro satt och kollade på one tree hill istället. :) Sen var jag och Carro så lata så vi orkade inte gå till matsalen för att äta eftersom vi bara hade en lektion och skulle hem. Iof så tål inte Caroo fisk, (som det var till lunch) och jag orkade inte gå dit. Så vi satt och segade i klassrummet sen gick vi till bussen. Kom hem vid typ halv 2. Och min buss gick 12.00 såå det tar en stund för mig att ta mig till och från skolan. haha
Men nu ska jag se om jag kan fixa en layout till Rebeckas blogg (:.  här  finns hon förresten.

Puusss

Söndag 21.49

Sitter här och lyssnar på Taylor Swift fortfarande och ska nog snart platta mitt krulliga hår. (:
Och det här blir nog det sista inlägget ikväll då. Sjukt jobbigt att måsta kliva upp kl 06.00 imorgon för att göra mig i ordning för skolan. Har bara en lektion imorgon iof. Mediakunskap hoho ska se hur det går med min trailer som jag inte ens har börjat med än.
Har pillrat lite i photoshop idag med, en bild som Rebecka behövde hjälp med, och en som jag höll på med tidigare. Ni ska få se resultatet.


Min bild. Fotona är tagna  av mig också.




Och här Rebeckas bild.


Nej nu ska jag platta håret. (:

puusss

Taylor Swift

Sitter/ligger och lyssnar på Taylor Swift nu. Och ja jag tycker att ni borde lyssna på hon, hon är verkligen bra tycker jag iallafall, 19 bast är hon också .(:
Taylor Swifts Myspace

Taylor Swift - Love Story
 

Pussss

090222

Vaknade nyss eller för typ kanske 40 minuter sen men har inte orkat kliva upp än. Känner att jag måste orka ta mig upp ur sängen och gå ner för att tvätta och äta, jobbiiigt.
Fick dock inte så mycket sömn i natt, loggade ut vid typ 5 och försökte sova tror jag lyckades somna vid 05.30 eller nåt så jag har ju sovit i typ 6 timmar iallafall. Nej nu ska jag kliva upp och klä på mig..

puusss

Pengabrist

Asså jag känner mig verkligen pank nu och jag har inte ens fått mina pengar än. Så grymt jobbigt. :(
Så jag har kommit fram till några saker jag måste köpa inom kort.

1. Ny mobil LG KS360
2. Kamera Nikon D40
3. Nya skor/kläder
4. Konsert biljett
5. Kosshörlurar



Och alldeles nyss fick jag panik... Jag trodde nämligen att mitt Photoshop hade slutat funka. Då hade jag dött.
Jag kan inte sova och har så grymt tråkigt..

Men ska försöka sova nu iallfal så puuuss

Melodifestivalen

Ärligt talat så tycker jag att alla bidrag i den här deltävlingen var dåliga. Men om jag ändå ska måste välja nån av dom så blir det nog EMD som var bäst...

Final: EMD - Baby, Goodbye.
Bästa låten den här omgången, lite lam dans däremot dom andra borde lära sig lite från Danny. (:

Final: Molly Sandén - Så vill stjärnorna.
Ingen komentar

Andra Chansen: BWO - You're not alone.
Inte vad att höra BWO såhär, men annars så funkar den väl.
Alexander Bard, Whats up with that ridhjälm liksom? :O

Andra Chansen: Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I got u.
Nja kanske inte

Juryns val: Sofia - Alla.
Vilket språk sjöng hon på? inte Svenska eller Engelska iallafall. :O

Får väl se vad som dyker upp nästa vecka, kan nog inte vara värre en den här gången.!

Torsdag

Sitter i skolan nu och har så grymt tråkigt, vi har Naturkunskap med Pär, han är så dryg, men aa vi fick reda på vad man fick för resultat på provet, jag fick 36 vilket var mitt i mellan G och VG. Så jag sitter och funderar på om jag ska orka skriva det vi ska göra, men jag orkar verkligen inte så det blir inge av med den saken får väl ta och göra det hemma sen eller i helgen. Matte prov imorgon inte pluggat ett skit vilket jag aldrig gör inför matte prov får se hur det går. Sen är det engelska prov nästa vecka på torsdag, sen är det loooooov :D. Fatt hur skönt det kommer bli eller.
Jag och Malin har dock bestämt att vi ska åka utomlands nästa år blir det typ när vi fyller 18 (:. Får se vart det blir typ Grekland eller något sånt. ja men visst.

Biljett fusk.

Satt och läste aftonbladet för ett tag sen och kände att jag skulle skriva lite här.
Jag blir så less på allt biljettfusk som tex, Bruce Springsteen,Metallica,ACDC biljetterna som tar slut så snabbt och sedan dyker upp på Tradera och Blocket. Och att det inte bara är folk som köper massa sen för att sälja dom dyrt, utan också vissa företag/biljetthajar som anställer folk för att köpa en massa biljetter och sedan ge biljetterna till dom och sen få lite pengar för det. Det är ju inte lite biljetter heller det är ju hela buntar men uppåt kanske ja jag vet inte men ett antal iallfall. Sist var det Madonna biljetterna. Även fast att dom har försökt stoppa det så hittar dom nya sätt att få till sig biljetterna. Det är ju sjukt. Som Metallica, en i min klass skulle försöka få tag på biljetter, men dom hann ju ta slut innan hennes pojkvän fick tag på några, sen satt vi oss och kollade på tradera och där fanns det då kanske 3-4 sidor med bara metallica biljetter bara några minuter efter att dom hade tagit slut på ticnet, jag har för mig att man fick köpa 4 per person men där var det en och samma person som hade lyckats köpa 8 eller mer biljetter och sålde varenda en. Bruce själv hade ordnat en till spelning i Sverige för dom som inte hann på biljetter pga av fusket, samma sak hände med dom, ett företag stog och matade ut massa biljetter och sålde dom sedan. Han blev hyfsat sur över det kan man säga.
Det är bra jävligt tycker jag.

Tisdag

Mja tänkte berätta lite om dagen då eftersom jag har så tråkigt just nu och borde sova.
Började dagen med att vara as trött så jag trodde jag skulle dö, kommer till skolan och har den drygaste läraren/lektionen som finns ><, naturkunskap. Segade mig igenom 3 timmar med hjälp av bdb,musik,stepmania och bubblez. Sen blev det lunch. Efter det så ja jag,Tina och Carro gick på hemmakväll och kollade på filmer och Tina köpte sig lite godis, sen vart det en sväng till Pleasure (stavas), sen ner till gympan, där det var redskapsgympa, lite kul faktiskt, Malin hade träningsvärk så hon sprang as fult, och det tyckte jag var as kul, jag dog när jag skulle stå på händer och jag kunde inte göra bakåtkullerbytta :(. sen efter stack vi till musikbörsen och spelade lite eltrummor :D. Sen blev det bussen hem (:, och jag var ju så skillad så jag glömde mina mattepapper och jag har prov på Fredag, woho heja mig.

Så nu sitter jag och har tråkigt och känner att jag verkligen behöver sova, ska nog sova hela dan imorgon eftersom jag inte ska till skolan för att det är friluftsdag och typ alla i min klass ska till paradisbadet och jag orkade inte följa med så det blir att va hemma och slappa,

Puss på folket


Sleeping in the subway, Walking on the highway

Kan ju börja med att säga att jag har blivit kär... I H.E.A.Ts låt 1000 miles sitter och nöter den nu. :D och genast ändrades det till att Svt är fittor som har gjort så att dom inte kan visa heats låt på youtube, :@

anyway, sitter och snackar med min kära "syster" nu, måste lätt träffas snart igen så ska väl se om jag kan pallra mig ner till stockholm till valborg :D fett kul det skulle vara.
och från det till en helt annan sak


Jag antar att människor förändras, jag skulle tro att jag har förendrats en hel del sen i sommras och innan dess, sen jag började i Sundsvall helt enkelt, nya vänner och allt sånt. Att förändras är väl en bra sak antar men i ochförsig kanske en dålig sak också, men jag menar alla förändras även fast att man kanske inte vill så händer det. Ungefär som det känns för mig, det känns som om jag har känt mina nya kompisar as länge även fast att det bara är ungefär 6 månader sen vi satt där inne på teatern första skoldagen den 25 Augusti, visst det var ju jobbigt att inte känna en enda människa där, men nu, nu är det helt annat. Så självklart börjar jag fundera på hur det skulle ha varit om jag hade sökt gymnasium i Härnösand och inte i Sundsvall, jag antar att det skulle ha varit precis som förut, som nian igen, är man klar med nian vill man inte leva om den igen, så jag antar att i mitt fall var det en bra förändring, kompiskretsen blev lixxom större,bättre och nyare, så mycket nyare så det finns inte.
Jag har insett att det kanske inte alltid är så att man ska hålla fast till dom gamla utan skaffa sig nya och kanske bryta upp, det kanske blir bättre av att låta dom/det gå och hålla sig kvar i det som förändrades dom/det nya.
Det är ju jämt svår eller jobbigt att förlora någon man har kännt så länge man kan minnas, det var typ så jag kände för några månader sen men nu, nu är dom som om äsch det kanske inte blir så jobbigt ändå.



men klockan är 01.15 så ska väl ta och sova nu (:
såå puss på folket

RSS 2.0