090331

Svenska nu. Sitter och skriver en personporträtt om huvudpersonen i boken Män som hatar kvinnor. Snart klar :D. Jag har ungefär typ 150 sidor kvar att läsa i boken.

Var på stan igår med Caroline. Köpte en ny väska för typ 300 kronor. Idag blir det dit för att kolla om solbrillorna finns kvar, annars blir det stan med  Lotta i härnösand och köpa ett par andra solbrillor.
Vi har gympa sista lektionen... volleyboll igen.

Nu har jag inget mer att skriva om förutom att jag ska kolla på Grey's Anatomy nu :D


Puuusss


090329

Söndag igen... Börjar dagen imorgon med media, sen slutar jag vid 11.15.  Då kanske det blir in till H&M och kolla om väskan jag tänkte köpa finns kvar, jag blir ledsen annars. Sen ska ju jag och Malin ut och springa nu i veckan, haha. Ett "möte" med Fredrik blir det nog också, eftersom vi måsta lämna in papprena och så.
Har bestämt att jag ska fokusera så mycket på skolan som möjligt nu, eller aa, kommer inte lyckas men ändå.
Och imorgon klockan 20.00 så är Mandylon med på Färjan 2 :D
Nej snart ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och kolla på Grey's Anatomy. :D


Puuusss

090328

Det snöar... usch det snöar as mycket också, fyfan asså jag ska isolera mig från allt. haha . Har typ läst hälften av min bok också som ska vara klar nu till veckan, ojoj, Jag sitter och äter jordnötter nu och ska snart gå och dricka saft (:.
Jag laddar ner dom sista avsnitten av säsong 2 av Grey's Anatomy och säsong 3 laddar nu :D
Jag älskar Grey's Anatomy :D
Och hatar snö..
inget mer att skriva hihihihihih


Puuusss

090326

God kväll. haha

Våran router (stavas) fittar sig så nu har vi bara internet på en dator, det vill säga den som är nere, med ett extremt jobbigt att skriva på jämfört med det jag har. Dom kommer säkert inte köpa nån ny förns om typ hundra år. :(
Anyway, jag hade muntliga nationella i engelska idag med evelinn, vi ägde som fan. haha "Then you can pretend that you are a hamster". hahaha till och med läraren började skratta hahah, och jag är näääästan klar med naturen nu, ska bara skriva ytterst lite på bergvärme sen hitta principskisserna sen ska jag lämna in den. Sen så blev jag ju klar med min trailer också hihih, mitt horoskop sa förövrigt igår att det jag började med skulle jag avsluta snabbt och enkelt, men jag har ju hållit på med det länge haha, men jag kanske blir klar med hemsidan snabbt och enkelt. menmen nog om detta, nu ska jag inte skriva något mer.


puuusss

090325

Nu sitter jag och ska plugga, yees. Har dock börjat få lite smått ont i huvet, och ont i fötterna har jag också, kan den här jävla snön försvinna nån jävla gång eller? det är skit mycket snö här där jag bor. Men men, mina mål för kvällen ser ut såhär.

1. Skriva klart naturen och lämna in.
2. Klippa klart och fixa med min trailer.
3. Läsa en del i min bok som ska vara klar nästa vecka.
4. Och kanske försöka få lite ordning på mitt skrivbord så jag hittar saker.

typ så ja.
Idag är det två månader tills jag fyller 17.
Och imorgon har jag muntliga engelska nationella. :(

Det blir ingen bild idag :(.

Puuss


090324

Dagen började med att jag först tänkte ta med mig datorn men sen ändrade mig när jag kommit en bit på vägen så jag vände om och sprang tillbaka hem för att lämna den, eftersom vi bara skulle läsa på svenskan och sen hade vi idrott. Sen blev det att skynda sig till bussen, jag hann hihih och bussen kom typ 7 minuter tidigare. Sen skolan, usch så tråkigt det var, sket i idrotten och tog 11.55 bussen med Carro till härnösand där vi skulle söka jobb... Men det hela slutade med att vi kollade på skor, smink, mobiler, solbrillor, kläder och kameror. Hann lagomt ner till busstationen vid 13.50 och bussen gick 14.00 så jag träffade på Rebecka sen satt vi och diskuterade någonting som jag nu inte kommer ihåg vad det var. hahah
Imorgon slutar jag tidigt har bara en lektion, gud så skönt sen måste jag hem och faktiskt göra klart den där jävla naturkunskapen som ska vara inlämnad senast på fredag så jag får skynda mig på.
Men men, nu ska jag hoppa in i duschen.



Puusss


090323

Hej.

Jag har varit för slapp för att orka blogg igår och tidigare idag på skolan hade vi inget internet och jag hade inte tid då jag höll på att klippa till min trailer. Så det får bli nu istället.
Gårdagen spenderade jag genom att sova halva dagen, kolla på The secret life of the american teenager. Sen så blev det en liten springrunda med min lillebror, sen lite parlamentet på kvällen.
Hade bara en lektion idag, som jag satt inne i medialabbet hela lektionen och jobbade med min trailer. Den kommer säkert dyka upp här så småningom. Sen blev det birsta med Tina och Carro. Sen kom mami och min syster och hämtade mig och vi åkte och handlade mat. hihihi sen åkte vi hem, då var det en bilolycka alldeles vid birsta, ahah vi mötte brandkåren. Så nu har jag typ nyss kommit hem eller aa för ett tag sen, och nu sitter jag och lyssnar på Mcfly :O. haha och väntar på att andra säsongen av Grey's Anatomy ska ladda klart, jag längtar, jag vill se nu.
menmen nog om detta, nu kommer en bild också.


Puusss

090321

Hej.

Fatta hur skönt det var att få sova ut riktigt idag. haha
När jag vaknade som var vid ungefär elva halv tolv så tog jag fram datorn och kollade på avsnitt tre av första säsongen av Grey's Anatomy. Sen gick jag ner och åt frukost. Sen vart det lite tv tittande sen upp igen och kollade på avsnitt fyra, sen lästa jag ur Män som hatar kvinnor och har hunnit lästa ungefär 43 sidor medans jag väntade på att avsnitt fem,sex,sju och nio ska laddas klart, sen gav jag upp läsandet för att försöka skriva klart det mesta av naturen, där jag har hunnit skriva typ 11 rader om olja och gas. Och självklart så var internet tvungen att lägga av och som inte orkade röra mig ner för att fixa det väntade på att nån nere skulle göra det, och det gjorde dom (:.

Här kommer lite info om boken Män som hatar kvinnor.


Folk  har alltid hemligheter.
Det handlar bara om att lista ut vilka.

Den 22 September 1966 försvinner sextonåriga Harriet Vanger spårlöst.
Nästan fyrtio år senare får journalisten Mikael Blomkvist ett ovnaligt uppdrag.
Han kontaktas av industriledaren Henrik Vanger som vill att han ska skriva
släkten Vangers historia. Släktkrönikan är dock bara en täckmantel för det verkliga
uppdraget: att ta reda på vad sm egentligen hände med Harriet. Mikael, som nyligen
har blivit åtalad och fälld för förtal, känner att han behöver ta en paus från sitt jobb 
på tidskriften Millennium och åtar sig jobbet. Han får hjälp av den unga, struliga datahackern 
Lisbeth Salander. Tillsammans börjar det omaka paret att gräva i familjen Vagners förflutna 
och möter en mörkare och blodigare historia än vad de någonsin kunnat föreställa sig...


Åter till naturen.

Puuusss  

Greys Anatomy

Heej.

Jag har blivit lite smått kär i Greys Anatomy det är as bra ju. :D
Så nu sitter jag och laddar ner första säsongen :D och jag skulle tro att några avsnitt är klara så jag ska nog lägga mig och kolla på dom. Sen ska jag sova, så skönt att det äntligen är helg igen, dock måste jag plugga.... natur x). haha det ska vara klart senast på fredag. Och jag har typ 3 energikällor kvar att skriva om..
Men nu ska jag springa iväg och tvätta bort mitt smink och så, sen blir det sängen.



Puusss

090320

Godmorgon.
Vaknade nyss och bestämde mig för att kolla på fronter ifall Daniel var sjuk idag också, men det var han inte så jag blev lite ledsen. Min buss går 10.35 så jag har inte orkat kliva upp än, det känns så jobbigt, haha, Jag menar klockan är ju bara 08.30, så jag behöver inte kliva upp förns om typ 45 minuter. Mene nej  nu blir det inge mer skrivande. (:



Puuussss


21.25

Blir ett kort inlägg innan jag går och lägger mig. hihih
Naturkunskapen var slapp, för jag orkade inte göra nånting som vanligt, hihih jag, malin, line och johanna satt utanför klassrummet och va lite dryga. haha 
Sen så är det ju så att vi har... sovmorgon imorrn till halv 1 igen :D jag är så lycklig! eller vi har sånt där så man får jobba hemma om man vill. :D
Och jag hoppas verkligen att Daniel är sjuk så jag slipper åka till skolan överhuvetaget.



nej nu ska jag sova..
Jag ÄLSKAR att sova!

Puuusss

090319

Heej.
Natur.. nu igen hahah jag känner att jag har skrivit mycket där naturkunskapen är med. Men iallfall nu jävlar ska jag försöka bli klar.
Jag och Tina var på stan under lunchen. Vi kollade på skor,solbrillor och Tina köpte en tröja. Sen gick vi till donken och köpte Mcflurry, och mmsade till Carro som inte är här idag och inte har varit här på hela veckan hohoh.
Åter till arbetet!




Puuusss

090318

Hej.

Well idag hade jag sovmorgon till halv 1. Då skulle jag ha webbdesign. Men gissa vad som hände, först tar jag 10.35 bussen in till stan och skulle försöka hinna med 10.56 bussen vidare till sundsvall, men icke när bussen svänger in på busstationen så åker 201 så jag får sitta och vänta i ungefär en timme på nästa buss, men det var ju iof lite härligt att sitta ute i solen. Sen kommer jag till sundsvall ungefär då vi börjar då ringer Tina och säger att Daniel är sjuk så vi har ingen lektion, bra att man kunde få reda på det liiiiiite tidigare. Nästa buss hem gick 13.05 så jag gick och mötte Tina utanför skolan sen gick vi upp till Pleasure och satt där ett tag. Sen när jag gick till bussen så tror jag att det låg kyckling på vägen? :o. Lite komiskt. Så jag kom hem vid typ 14.25. Då jag egentligen tänkte plugga Naturen men jag orkade inte. Och nu måste jag vara med på lektionen imorgon om jag inte skriver som fan nu så jag blir klar nu ikväll. Jag vill ju så gärna åka hem vid 12 imorrn.
Och nu känner jag att tröttheten och huvudvärken börjar komma sakta. Så nu ska jag försöka skriva om kanske 2-3 energikällor sen ska jag nog lägga mig och läsa lite ur Män som hatar kvinnor se n blir det att sova.



Puusss

Pluuggg

Egentligen behövde jag plugga när jag kom hem, men jag var så trött så jag orkade aldrig göra de.

haha idag på gympan så var våran gympalärare sjuk så vi hade en vikarie som för det första åkte fel, för det andra så hittade han inte rätt nycklar, så vi hade gympa i kanske 40 minuter och skulle ha haft i 1.5 timme haha det var lite skönt faktiskt. Sen satt vi och diggade ABBA som fan i jb bussen tillbaka till skolan, eller aa jag, malin,jonathan och markus iallafall. Och imorrn har jag sovmorgon så jag börjar halv 1, guud vad skönt. Nog om detta nu ska jag hoppa in i duschen.

Jag vill ha sommar nuu!


Puuusss


090317

Heej.
Skola nu och jag är så grymt trött så jag inte orkar göra någonting alls, det är så jobbigt. Jag vaknade typ 05.20 men lyckades som tur va somna om igen och vaknade när klockan ringde.
Jag har naturkunskap nu och jag måste verkligen försöka skriva klart det mesta idag.
Jag vill bara hem och soovaaaa. Men iallafall sen är det gympa, volleyboll det är tråkigt :(.

Sen så fyller ju min älskade Martina 15 bast idag :D grattis till hon <3.

Gammal bild från när jag träffade hon i slutet av februari/början av mars förra året.


Nej nu ska jag skriva som fan ska ni veta.

Puuusss

090316

Sitter på skolan nu och har media. Vilket inte går så värst bra, för min film vägrar funka i after effects och jag får damp på det, vi ska ju redovisa den efter påsklovet och det är ju inte så länge kvar, och vi har bara en media lektion i veckan.. Jag blir så as irriterad. Förövrigt så slutar jag snart om typ 20 minuter kanske. Fatta hur skönt det ska bli att få komma hem, fast iof så måste jag plugga gärnet med naturkunskapen så jag får sluta tidigare på torsdag. hohoh
Just de jag sökte sommarjobb idag får hoppas på att man får nåt så man slipper vara fattig hela sommaren.><'
Nu ska jag nog ropa hit Magnus så han får komma och hjälpa mig hihihih, om jag orkar vill säga (:


Puuss

090315

Nu har jag suttit och redigerat bilderna från igår i kanske 30 min, så här får ni se dom :).









 Jag älskar bilden. 
´





Nej nu ska jag ner och hänga tvätt sen hoppa in i duschen.


puuusss


Vains of Jenna

Så nu är jag hemma igen, eller det har jag varit sen typ halv 12 men jag har suttit nere med pappsi och kollat på tv.

Och jag kan ju säga att Vains of Jenna va så grymt bra :D, dock missade jag Crucified Barbara pga  att jag inte hade någon att sova hos och sista bussen gick 21.55 och dom började spela 22.00 vilket sög så grymt mycket.
 
såhär gick det till. haha
Jag tar 17.25 bussen (sista bussen som gick här ifrån till sundsvall idag) kommer dit vid 18.50, ringer till Anja som inte svarar, smsar till Line och hoppas på att hon vill komma och va med mig i typ en timme, men hon var för trött  så jag går sakta till pipeline och väntar ute i kylan i ungefär en timme. Klockan börjar närma sig 20.00 då det är insläpp, helt plötsligt kommer det fram en kille till mig, eller han gick förbi först sen kommer han fran till mig och frågar vad jag heter lixom helt från ingenstans, jag har ingen aning vem han är, så jag svarade hurså? sen går han iväg till sina kompisar. Sen kommer det några killar som stannar kanske 2 meter ifrån mig, en annan går fram till dom och säger något som "Äre ni som är rockstjärnorna som är här ikväll eller?". Och då ser jag vilka det är, jo det var självklart Vains of Jenna, hahah det var lite komiskt jag kände inte igen sångaren för att han inte hade något smink på sig. hahah. Sen öppnar dom och alla går dit när jag står där i kön så kommer det nån kille som ställer sig bakom mig, och seriöst han smaskade som fan, jag ville slå han. :O menmen sen står man och väntar på att dom ska öppna in till där scenen är, då ser jag först Vincy och Anja men dom ser inte mig, sen ser jag Sandra och hon ser mig faktiskt och flinar typ, haha sen öppnar dom och alla ruchar in typ. Sen börjar dom spela. Efter att dom hade spelat klart då ve klockan ungefär 21.35 så skulle dom sälja tröjor och sånt, brukar aldrig vara själva bandet som gör det, men dom gjorde de. haha sen ser jag att klockan är 21.45 så jag skyndar mig ut, träffar på Sandra utanför hon undrar vart jag ska och jag sa att min buss gick snart. Hon tyckte det var lite dåligt, hoho. Sen satt jag och sovde på bussen och vaknade alldeles innan härnösand haha. sen skulle den stå där ett tag sen åka vidare. Jag klev av bussen och skyndade mig hem eftersom det var kallt. Sen var det ju inte så mycket mer.

Och btw jag tog mina älskade rosa trasiga converse, då jag inte ville ta mina reebok för dom är lite stora men guud så sköna och varma, när jag hade börjat gått uppför backen till bussen insåg jag att det kanske inte va så smart att ta conversen för det blir så halt när det är snö ute, och självklart jätte kalla. Men ja haha så äre iallafall. hihih

Och bilderna kommer imorgon när jag har lagt in dom och redigerat.:D

Nu ska jag sova fan vad skönt. Godnatt

puuusss 

090314

Godmorgon.

Vaknade för inte så längesen. och nu är klockan lixxom 09.18 :O.
Sitter och väntar på att Anja ska logga in på msn eller svara på mina sms jag skickade igår, så jag vet vilken buss jag ska ta till sundsvall, eftersom Vains of Jenna och Crucified Barbara spelar på pipline ikväll. Men hon hatar mig och vägrar svara. Och jag är så trött så jag inte orkar göra nånting, och inte kan jag somna om heller så då fick det bli att jag satt mig här. Jo jag ska väl snart ta mig en dusch också skulle jag tro. mene japp. hahaha


puuusss

090313

Sitter på skolan nu, har webbdesign som började för 15 minuter sen.
Vi var på stan idag på lunchen och kollade på skor. och jag hittade dom här fiiina :D


Nej nu ska jag jobba (:
kommer nog kanske någonting när jag kommer hem. Sen är det ju så att Vains of Jenna och Crucified Barbara spelar på pipeline här i sundsvall i morgon. jaja

puussss


Klicka fram Mandylon till P&L!


Mandylon - My Love

Gruppen Mandylon  med ursprung från Avesta/Hedemora består av Sven-Holger Rosenvinge, Emil Eriksson, Nicklas Hjertton och Mattias Westlund.

Deras musik finns under rockfacket, men enligt gruppen själv ligger de i närheten av den gamla depprocken. "då låtarna är nedsotade av känsloladdade texter". Deras bidrag i Eftersnack Melodi Grand Prix heter "My Love" och är skriven av bandets leadsinger Sven-Holger Rosenvinge. 

Lyssna på låten här!  och rösta här!  för fler låtar klicka här

Och ALLA som läser det här måste gå in och rösta på dom. Jag tycker att dom förkänar att vinna och få spela på Peace and Love, faktiskt för dom är så grymt bra :D.

Så gå in och rösta nuuuu!!


Puuusss

090311

Sitter på skolan nu och ska träna lite inför svenska redovisningen... Vilket inte kommer gå såå bra direkt. Den andra gruppen är och redovisar nu, så snart är det vår tur. hoho neeej.

Sen har vi webbdesign tror jag. :O
guud vad skönt det ska bli att få komma hem jippiii. :D
sen ska jag och hämta ut min vains of jenna biljett jaow :D

nu har jag inget mer att skriva...



puuusss

Anton Hörnfeldt

Idag fyller min kära vän Anton 17 bast. hihihi :D <3

Det hela började med att vi började i samma klass i 7.an.
Då vi inte alls var kompisar om man säger så..
Sen blev det 8.an det var då vi hade den där tidningskursen.
Det var då vi började vara med varrandra.
I 9.an va vi typ jämt med varran eller oftast.
Fyfan vad kul vi hade.hahah
Vi skrattade jämt.
Och sen var det ju coop på lunchrasten. När vi satt där vi vägen och tjockade oss som fan.
Men nu.. Har vi inte träffats sen vi slutade skolan för nio månader sen.
Sista gången var ju på stadsfesten i Kramfors.
Det var ju då du flyttade till sin pappa och började skolan i övik.
Och jag började i Sundsvall.
Men nu. Nu har jag bestämt att vi ska träffas snart och ta igen all den tid vi har missat under dom här nio månaderna. :D

Så Grattis Anton! Bara ett år kvar till 18.


Läs även hans blogg här!!

090309

Har försökt plugga idag.... Vilket gick skit dåligt då jag bara satt och kollade efter jobb under sommaren sen orkade jag inte mer så jag gick ner och kollade på topmodel 3. (:
Och imorgon kommer en fin överraskning här. hihihiih glöm inte att kolla då..
Ja jo jag är ledig imorgon också så jag har som tur är en till dag på mig att göra klart svenskan bilden i fokus. Jag orkar verkligen inte göra den, sen är det redovisning direkt på morgonen halv 9 på onsdag.. För två bas grupper nooooo.

Men iallafall så kommer en bild på mitt nya hår nu.


puusss


Hemma

Så jag har inte kunnat skriva sen i onsdags eftersom jag har varit hos min mormor och hon inte har någon dator. hähä men ja, fikat igår och idag vare middag hos min moster som fyllde 40 bast. Så en del av släkten va där, sen har jag ju också varit och åkt slalom med min bror, vilket faktiskt gick bra, och jag som inte har åkt på 2 år. shit haha.
Sen har jag ju suttit och skrivit i ett word dokument istället. så här kan ni läsa det

090305


Guud jag har så tråkigt här så det finns inte. Var förövrigt ute och skottade idag :O as mycket snö här.

Inatt vaknade jag av att hela huset skakade!! Vilket var för att der rasade as mycket snö från taket. Väldigt mysko. Sen tidigare idag så var min syster ute och övningskörde vilket var lite kul faktiskt. Min bror var sjuk idag så vi kunde inte åka någon slalom så det får bli imorgon istället.

Och jag har faktiskt lyckats plugga lite grann dock inte så mycket som jag borde men. Haha

Foto sidan har jag också läst. Så nu har jag lärt mig hur man gör foton svart, vita på bästa sätt.

hoho imogon ska jag plugga lite sen ska jag iväg och träna med min syster.. Men nu ska jag springa in till syster och kolla på The Hills.


Puuss


Lov+plugg

Precis när jag hade gått och lagt mig så kom jag på att jag inte vet om jag har mitt usb minne här hemma eller på skolan, och eftersom jag ska till min mormor imorgon och då har jag inget internet så har jag ingen aning om hur det skulel bli med svenskan och naturkunskapen som jag knappt har börjat med. Så det blev till att kliva upp och hämta datorn för att fixa massa information som jag sedan kan skriva om när jag sitter där ute i skogen och inte har nånting att göra. Slalom blir det på torsdag med min bror, första gången han åker. och första gången för mig på 2 år shiiit jag har ju inte åkt på as länge. Så imorgon drar jag och min syster vid typ 10.40 tiden eller nåt sånt. haha
Mitt hår är förövrigt brunt nu..


men nu ska jag leta vidare.

puuss

090303

Heej,
shit känns som jag är uppe as tidigt. Men det är ju för att jag ska in till stan och köpa hårfärg och följa med min syster på banken. Så bussen går typ 10.40 eller nånting tror jag.
Det blev inte så mycket med att städa igår eftersom jag gav upp efter att jag hade färgat håret och det vägrade bli som jag ville. Så nu har jag bestämt mig för en annan färg... hihihi
nej nu ska jag göra mig klar sen springa ner och äta. sen blire in till stan.


Puusss

Öga



hmm vilken är bäst?


090302

Heej,
När äntligen Purple Rain har laddat klart så ska den ju självklart inte funka att se på, typiskt. Så nu har jag bestämt att jag ska städa mitt rum,tvätta och färga håret. Skönt det ska bli med ny färgat hår som inte är urtvättat som fan och utväxt.
Nu står det en stor tvättkorg full med kläder som måste tvättas bervid mig, massa väskor på golvet en hårtork en handuk och en massa skräp på mitt bord som ska bort, sen måste jag börja fundera på vart jag vill jobba i sommar, jag och min syster ska nog in till stan imorgon så får se då vart det blir att söka. Ska försöka läsa klart Foto sidan också som jag fick att Tom när jag var nere i Stockholm och gud vad jag saknar staden, får hoppas på att åka dit nån vecka till sommarn.

Och igår påminde min "syster" Vendela mig om att det var exakt ett år sen vi träffades första gången. Nej vi är inte syskon på riktigt och inte heller halv syskon, vi tyckte bara att vi var så grymt lika till sättet samma humor och samma sätt att se på saker, gillar samma saker och sånt. Så vi bestämde oss för att bli syskon. Vi började snacka med varandra för typ ett och ett halft år sedan på Crashdïet chatten, på den banan har det varit jag åkte ner till Göteborg för att va med hon och gå på Hardcore Superstar konsert, sen träffades vi sist i Januari när jag var nere i Stockholm eftersom det var Rest In Sleaze. Så får se om vi träffas i sommar också, hon fyller 15 bast snart så det var meningen att vi skulle träffas då och fira det men inte så säker på att jag kan komma ner då. Annars får vi ta det till sommarn. Då blir det partyyy. Själv fyller jag snart 17. Om 2 månader och 23 dagar.
Här har vi systeryster <3


Nej nu ska jag sätta igång med att städa.


puusss


090301

Heeej Mars säger jag, hoppas på att all snö försvinner, as mycket snö här ju.
Sov typ halva dan idag, det första jag gjorde va att ta fram datorn och satt mig och lyssnade på musik och kollade runt lite på bdb, sen kom jag på den smarta idén att ladda ner Purple Rain så jag kan se den igen haha typ tredje gången, men den är bra (:. Så nu sitter jag och väntar på att den ska ladda klart, såg på Transformers idag också haha eftersom den gick på canal+, sen one tree hill/LA ink, sen gossip girl/miami ink och nu sitter jag här och kände att jag behövde skriva lite. Har funderat på om jag ska möblera om mitt rum, men det kommer bli så svårt, för mitt på ena väggen sitter två dörrar ut till min veranda,sen andra väggen är en kakelugn mysit varmt det blir med den, sen garderoben brevid, sen dörren på andra sidan av kakelugnen sen en annan dörr till ett annat rum på anda väggen där även min säng står, sen bordet mitt emot, och två hyller brevid, så det lär inte bli av :( hoppas dock på att få flytta så fort jag börjar tvåan. Snacka om skönt det skulle vara att kunna kliva upp typ 07.30 och ändå hinna till skolan då skolan börjar 08.30, nu kliver jag upp 05.55 för att hinna med min första buss som går 07.02 och sen den andra som går 07.35 och då kommer jag till skolan vid 08.20. Åh vad jag längtar.
Nej nu ska jag spinga iväg in till min syster ich kolla på parlamentet.(:

Puusss

RSS 2.0