Fredag

Det var hyfsat längesen jag skrev här nu. Men ja. Sitter på skolan nu och har webbdesign och ska göra ett omslag till en film men jag har ont i huvet och är trött så jag orkar inte göra nånting alls. Allt bara jävlas för mig så haha, photoshop laggar och så, jag hade tänk mig att göra ett omslag till The Strangers får se hur det går. Så nu sitter jag och lyssnar på Foo Fighters,Ewan Mcgregor och Baby Jane. Jag kanske ska passa på att skriva om Stockholmsresan och Rest In Sleaze.

Dag 1
Jag och Emma klev upp vid 03.00 gick upp och väckte Hanna sen packade vi det sista och satt oss och åt och väntade på att Emil skulle komma och att Emmas pappa skulle kliva upp eftersom han skulle skjutsa oss till sundsvall till tåget. Mitt, Emmas och Emils tåg gick 06.12 och Hannas 05.10 eftersom att hon inte beställde biljetterna samtidigt som oss så var dom biljetterna slut och hon fick ta ett tidigare tåg. Vi kom till sundsvall och satt oss och väntade Emil följde med Hanna ut till tåget och jag och Emma stannade kvar inne med våra saker. Det var iof fullt med folk när vi kom dit. Sen försvann alla med 05.10 tåget utom 1 som nog tyckte att vi var as dryga som satt och sjöng Spice Girls och sånt. Sen kom vårat tåg, det skulle ta 3 timmar tror jag men det kändes som 1000 år ><. typ vid uppsala så började jag och Emil med att sitta och kolla på folk och hus och andra tråkiga saker, Emma sovde typ hela vägen tror jag (: . Sen kom vi fram och vi mötte Hanna på centralen, vi låste in sakerna och gick för att äta sushi, vilket Hanna och Emil tycker är as gott själv så tyckte jag och Emma som aldrig hade ätiti sushi innan att det inte var något speciellt det smakade bara konstigt tyckte jag iaf. sen tog vi en tur på stan sen drog vi hem dit vi skulle bo, dom var inte hemma så vi bestämde oss för att åka och äta.sen åkte vi hem, sen kollade vi på tv typ resten av kvällen, Emma och Emil hörde glassbilen och sprang ut för att finna den, och det gjorde dom.

Dag 2
staaaan hela dan sen hem för att äta sen iväg till coop för att löpa godis och dricka och sånt, men där hårdhatade dom oss efter att vi hade betalat, >< innan hade jag och Emma färgat håret och Emmas vart lite lila så hon köpte hårfärg på coop för att färga om.. sen drog vi hem och va dryga och tjocka. Jag, Hanna och Emil hade böghög i soffan som jag sovde i.

Dag 3
Rest In Sleaze
drog in till stan typ vid 4 sen fick vi ju leta oss fram till nalen för att alla typ sa fel :O menmen vi kom dit iaf (:
det var fett najs, träffade Vendela,Agnes och nåra fler. När jag och Vendela var ute så stog Marty i Babylob Bombs utanför och snackade i telefon, han typ vände sig om och såg min tröjja (som var en babylon bombs tröjja) pekade flinade och nickade åt mig jag ba aa precis typ x) haha . sen när vi gick förbi där dom sålde tröjjor så han som säljer deras tröjjor (Babylon Bombs) ba: snygg tröjja hörru, jag svarade : aa jag vet :P "skaru inte köpa en till här?" och såvidare.. sen Spelade Babylon Bombs, Emma och Emil har haft Dani (sångarens) bror som musiklärare så dom snackade med han å så efteråt när dom skulle ta ner sina grejjer typ? sen kom typ Jon och ba: Tomas/Thomas? :o sen gick han därifrån han sa inget mer man ba jahapp. haha sen kom ju Andy (Crazy Lixx) och frågade ifall vi skulle kolla på dom, jag Vendela och Elin ba aa klart vi gör de haha och så. x) sen drog vi typ hem

Dag 4
Stan och packa

Dag 5
Klev upp tidigt packade åt sen drog vi till tåget för att åka hem. inte roligt nejnej. vi satt typ i bistro från början för att vi typ va dryga och skulle äta nånting. sen typ sovde vi hela vägen hem, kom till sundsvall där det var as mycket snö och as kallt, sen är våran fina resa slut. hahaha 
 



Nu slutar jag om typ 15 min (: haha


Skoola

Sitter i skolan nudå, och vi ska tydligen ha naturkunskap woho vad roligt.. inte direkt >< det är ju så trevligt att han börjar med att säga att vi ska ha prov snart och vi har knappt ens börjat lektionen hallå eller. på tisdag ska det tydligen vara också. "det ska inte vara så stort prov, ni ska kunna ungefär 30 olika grundämnen eller nåt. Slutar efter lunch iaf det är ju skönt (:

ingen rubrik (:

Började det nya året med att dra på mig influensa, vilket betyder att dom fyra senaste dagarna inte har varit direkt underbara, med allt hostande,huvudvärk och så. Så fick börja med att ladda upp massa halstabletter, andra tabletter mot näsa och alvedon och gissa det hjälper, snart frisk nu förutom att min röst är typ hel paj, verkligen hes säger jag bara.
Så under tiden jag har varit sjuk har jag sett några filmer, till att börja med så såg jag Yes man med Jim Carrey. Man kan bara inte sluta sluta skratta åt filmerna han är med i haha. sen igår såg jag Aurore som är baserad på en riktig händelse. Fyfan vilken hemsk film säger jag bara, kan inte fatta hur man kan göra så mot ett barn som är helt oskyldigt och sedan få barnets pappa till att misshandla hon nästan lika mycket som styvmamman. Den måste ses.




Den unga flickan Aurore växer upp i Quebec under 1900-talets början. Hon har ett lyckligt liv tills den dag hennes mor dör i tuberkulos, och hennes far gifter sig med en annan kvinna. Utåt sett är dom fortfarande en fungerande familj, men bakom hemmets dörrar utsätts Aurore för allt värre övergrepp av sin far och sin styvmor. Filmen är baserad på Aurore Gagnons liv.

Ny Blogg

Så jag har äntligen tagit mig tid för att skaffa en ny blogg här istället för på bloggspace.se . Min gamla blogg kan ni läsa här . Jag har även bestämt mig för att vara mycket mer aktiv med mitt bloggande framöver.


RSS 2.0